Domů
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes8
mod_vvisit_counterVčera1588
mod_vvisit_counterTento týden2080
mod_vvisit_counterMinulý týden3533
mod_vvisit_counterTento měsíc1596
mod_vvisit_counterMinulý měsíc10016
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096184667
Záznam z jednání ÚORM SH ČMS dne 6.6. 2006, Praha Tisk
Úterý, 23 Prosinec 2008 12:43

 

V úvodu jednání všichni členové rady obdrželi materiály pro postupující družstva na MČR (OZ, přihlášky, plakáty, …).
Rada vzala na vědomí omluvy dvou nominovaných rozhodčích a schválila nominaci náhradníků.
L. Čálková podala informaci o místě ubytování fanoušků - stanovém městečku.
Následovala diskuse ohledně způsobu přejímky materiálu (vážení a měření).

 

ÚORM dává na vědomí vedoucím postupujících družstev, že v rámci MČR nebude možné využití treter v kategorii dorostu.

Členům rady byl předložen seznam letních táborů, které žádají o státní dotaci a na základě kterého byly rozepsány kontroly na letních táborech.
M. Homolková informovala o dotační částce na letní tábory. Ta činí 38 Kč na osobu do 18 let a den.

Kancelář SH ČMS obdržela dvě pozvánky na zahraniční výjezdy pro družstva mladých hasičů.
Rada provedla přidělení těchto výjezdů: Slovensko - Plamen - SDH Veselá (Vsetín) a Rakousko - Zemská soutěž CTIF - SDH Pavlov (Jihlava).

Rada vyslechla informaci o Symposiu vedoucích mládeže států CTIF, které se konalo ve Slovinsku a zúčastnili se ho Dana Vilímková, Monika Homolková-Němečková, Josef Krajča a Jan Muška..
Mimo jiné byla podána informace o zdařilém prezentačním DVD o činnosti MH v Německu, dále také o velice pěkně zpracované prezentaci disciplín CTIF.

M. Homolková informovala o schůzce přípravného výboru pro mezinárodní soutěž CTIF v Ostravě 2009, kde byl projednáván časový harmonogram soutěže, místa pro ubytování a další záležitosti.

Vzhledem k termínu dalšího jednání ÚORM, rada předběžně projednala organizační zabezpečení kvalifikace na mezinárodní soutěž CTIF 2007 tak, aby nevznikla časová tíseň k realizaci kvalifikace, bude-li jí SH ČMS prostřednictvím Českého národního výboru CTIF pověřeno.
Kvalifikace by probíhala v disciplínách CTIF a to dle pravidel hry Plamen s dodržením věkových kategorií pro mezinárodní soutěže mládeže CTIF a využití jednotného materiálu, který se před zahájením soutěže rozlosuje.

Na závěr proběhla diskuse členů rady a pracovní skupiny na téma testové otázky pro kategorii dorostu. Jednoznačně se všichni shodli na zachování této disciplíny a rozšíření okruhu otázek respektive didaktických možností teoretické přípravy dorostenek a dorostenců. Tyto úpravy budou však realizovány až s novou směrnicí.

Další jednání ÚORM proběhne dne 12.9.2006 v Praze.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017