Domů
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes152
mod_vvisit_counterVčera1588
mod_vvisit_counterTento týden2224
mod_vvisit_counterMinulý týden3533
mod_vvisit_counterTento měsíc1740
mod_vvisit_counterMinulý měsíc10016
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096184811
Záznam z jednání ÚORM SH ČMS dne 14.3. 2006, Praha Tisk
Úterý, 23 Prosinec 2008 12:41


Rada projednala předložené projekty na realizaci Letních škol instruktorů. Byli předloženy 2 projekty, oba rada schválila k realizaci.
V roce 2006 se tak uskuteční následující LŠI:

  • Jánské Koupele pod vedením J. Fabianové v termínu 30.7. - 12.8.2006
  • Přibyslav pod vedením M. Kůrkové v termínu 8.7. - 22.7.2006
  • účastnický poplatek ve výši 2000,- Kč za účastníka zůstává zachován.

 

Dále rada projednala OZ porady vedoucích OORM a KORM.

Rada vyslechla informaci o přidělené státní dotaci z MŠMT. Celková výše přidělené dotace je vyšší, než v minulém roce. Vzhledem k této skutečnosti stanovila rada priority v navýšení dotace = přímá práce s dětmi v SDH. V návaznosti na tyto priority schválila navýšení dotačních prostředků zejména v oblasti letních táborů a MTZ SDH. V roce 2006 nezahrnuje účelové čerpání dotace z MŠMT mzdy pracovníků nižších článků.

Dalším bodem jednacího programu rady bylo sestavení lektorského týmu na školení hlavních vedoucích táborů. Byla podána informace o zrušení omezení platnosti osvědčení hlavních vedoucích táborů. (informace byla zveřejněna na www.dh.cz a byla rozeslána e-maily na všechna OSH).

Rada schválila záměr zaslat pozvání zahraničním delegacím z okolních států a Maďarska na Mistrovství ČR hry Plamen a soutěže dorostu.

Pozvánky na zahraniční výjezdy pro naše družstva neobdržela Kancelář do dne zasedání ÚORM žádné.

Radě byla podána informace o městech, ve kterých se koná Bambiriáda a jakým způsobem bude zajištěna pomoc ze strany Kanceláře. Zapojení SH ČMS potvrdilo do dne jednání ÚORM zatím 19 OSH.

Jednotliví členové ÚORM doplnili podklady pro sestavení kalendáře krajských kol.

Rada projednala organizační zabezpečení MČR hry Plamen a soutěže dorostu. Projednala především časový harmonogram, varianty ubytování, jmenovala část štábu a provedla rozlosování startovních čísel v jednotlivých kategoriích.

Rada vyslechla informaci zástupce Olomouckého kraje, že v tomto kraji ještě nezahájila svou činnost Krajská rada dětí a mládeže.

ÚORM projednala žádost OSH Zlín o pořádání MČR hry Plamen a dorostu v roce 2007 ve spolupráci s OSH Zlín. Rada za projevený zájem vyslovila poděkování a schválila pořádání MČR hry Plamen a dorostu v roce 2007 na území OSH Zlín.

Celorepubliková porada vedoucích OORM a KORM proběhne dne 8.4.2006 v Přibyslavi. Pozvánky byly zaslány elektronicky nebo poštou na všechna OSH.

Další řádné jednání ÚORM proběhne dne 16.5.2006 v Liberci.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017