Domů » Archiv » MISS hasička ČR 2012 » Bouček fandí hasičkám
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes100
mod_vvisit_counterVčera373
mod_vvisit_counterTento týden1349
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6262
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096172073

Archiv

Již v sobotu 14. dubna se pro všechny dobrovolné i profesionální hasičky uzavře možnost zúčastnit se letošního třetího ročníku zcela unikátní soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko 2012. Ve 12 hodin se definitivně uzavře registrace pro všechny případné zájemkyně o soutěžení.

Novým adeptkám fandí i moderátor předchozích dvou ročníku Libor Bouček, který je i letos patronem celé soutěže. „Po dvou ročnících jsem snad již pochopil, co je to Miss a co je to hasička. Pro každou dívku je to šance vstoupit do zatím nepoznaného světa, neb vítězky se těší velké mediální pozornosti. Zároveň je to jedna z mála možností, jak upozornit na činnost svého SDH, která je obdivuhodná. Hasičky jsou nejhezčí a je na čase to, holky, znovu dokázat“, uvedl Libor Bouček.

Kateřina Průšová, Miss ČR 2002, a porotkyně loňského ročníku soutěže Miss Hasička, pak na adresu všem letošním hasičským kandidátkám vzkazuje: „Všem přihlášeným dívkám držím pěsti! Myšlenka této soutěže se mi moc líbí, protože v sobě spojuje krásu s ochotou pomoci, dobrovolností a lidskostí. Já sama mám k hasičům velmi kladný vztah, poněvadž to byli oni, kteří pomohli mým rodičům jako první při záplavách v Chrastavě v r.2010.„

Ani modelka a moderátorka Iva Kubelková nezůstala s přáním pozadu a letošním soutěžícím popřála: „Fandím našim soutěžícím hasičkám a vážím si jejich smyslu pro dobrovolnost. Na soutěži se mi líbí netradiční propojení ženské krásy, české tradice a občanské prospěšnosti; vím, že dívky musí být skutečně členkami hasičských sborů, aby se mohly do soutěže přihlásit.“

Soutěž Miss Hasička je určena pro dobrovolné i profesionální hasičky ve věku 17ti až 30ti let, které jsou členkami v některé zastřešující hasičské organizaci. Mezi tyto organizace patří Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Česká asociace hasičských důstojníků, Profesní komora požární ochrany, Asociace velitelů HZS podniků,  DPO SR apod. Dobrovolné hasičky musí mít členství platné minimálně 12 měsíců. Profesionální hasičky musí být držitelkami průkazu HZS ČR či HaZZ SR.

Letošní ročník soutěže má zbrusu novou koncepci a je obohacen o dvě atraktivní novinky. První z nich je rozšíření soutěže i za hranice České republiky, neboť do letošního ročníku soutěže se mohou přihlásit a soutěžit i dívky ze Slovenské republiky.

Druhou netradiční inovací je volba nové soutěžní kategorie, a to volba Hasiče roku. Přihlásit se mohou dobrovolní i profesionální hasiči ve věku 21ti až 40ti let, kteří splňují stejné podmínky jako mají jejich ženské soutěžící kolegyně.

Pořadatelé soutěže se rovněž letos rozhodli podpořit a motivovat i jednotlivé hasičské sbory, a to finančním darem pro hasičský sbor vítězky soutěže, ale i SDH dívek, které se umístí na druhém a třetím místě.

Finále soutěže proběhne 2.listopadu 2012 v Kongresovém centru Top hotelu Praha a slavnostním galavečerem bude již potřetí provázet moderátor Libor Bouček.

Více informací o soutěži naleznete na www.misshasicka.cz nebo na FB soutěže.

 

plakat chp-2017