Domů » Reprezentace » Reprezentace dorostu v PS » Třetí sraz dorostenecké reprezentace
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes75
mod_vvisit_counterVčera294
mod_vvisit_counterTento týden369
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc4043
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096177098
Třetí sraz dorostenecké reprezentace Tisk
Čtvrtek, 08 Březen 2012 16:10

Příbram – Naposledy do haly, naposledy na krytou věž, poprvé na útoky. To byly hlavní body třetího srazu dorostenecké reprezentace SH ČMS. A na závěr tradiční schody na Svatou horu.

Poslední únorový víkend se sešla kompletní dorostenecká reprezentace na své osvědčené základně v Příbrami Opět byl na programu především trénink lezení na věži a technika zapojování rozdělovačů. Samozřejmě se každá volná chvilka věnovala posilování a zvyšování fyzické kondice, závěr každého dne zpestřil turnaj v oblíbeném florbalu nebo nohejbalu. K relaxaci celé družstvo využilo blízkost aquaparku a blahodárné působení vířivky, případně šikovné ruce masérky Jitky. Další stmelování kolektivu probíhalo večer, při zkoušení velikostí reprezentačního oblečení a volbě kapitána družstva. Tím byl téměř jednomyslně zvolený Šimon Kudrna.

Soustredeni reprezentace

Další část soustředění byla zaměřena na nácvik disciplíny  požární útok, zatím pouze v podmínkách tělocvičny. Zkoušelo se hlavně zapojování na základně a hledaly se optimální možnosti obsazení jednotlivých postů při této královské kolektivní disciplíně.

 

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

Tradiční nedělní závěr obstaral výběh na Svatou horu a různá cvičení a poskoky na pověstných schodech.

Důležité je, že všechno proběhlo hladce a klukům se vyhýbají zranění. Na všech je vidět rapidní zlepšení zejména na věžích, tak doufáme, že to takhle bude pokračovat i dále“, hodnotí Příbramskou misi reprezentační trenér Jan Vrablík. Příště už se chystáme do Ostravy a na atletické dráze vyzkoušíme, jak jsou na tom kluci po zimní přípravě rychlostně, nejmladší se rovněž zúčastní závodu v běhu na 60 m s překážkami ve Vítkovickém tunelu, starší budou pilovat hlavně zápichy pod věží, na programu je večerní zumba a jako bonus konverzace v anglickém jazyce, aby chlapci vylepšili své studijní výsledky v tomto předmětu“, nastiňuje nejbližší program.

 

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
 
Banner

plakat chp-2017