Domů » Reprezentace » Reprezentace mužů v PS » Soustředění reprezentace mužů v Příbrami
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes373
mod_vvisit_counterVčera339
mod_vvisit_counterTento týden1595
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc7594
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096180649
Soustředění reprezentace mužů v Příbrami Tisk
Úterý, 06 Březen 2012 08:18

 

Ve dnech 29.2.-4.3. 2012 se v Příbrami konalo letos již druhé soustředění reprezentačního družstva dobrovolných hasičů. Na programu bylo především odstranění technických chyb ve výstupu na věž. Neúčast omluvili Josef Mládek a František Kunovský.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

Ještě před samotným soustředěním došlo k významným údálostem v sestavě. Jakub Paulíček odstoupil z osobních časových důvodů z reprezentace a jeho místo zastal Adam Vondra z SDH Vilémov. Realizační tým pak doplnila masérka Jitka Strouhalová, na jejíž magické ruce kluci nedali a jistě ani nedají dopustit.

Samotné tréninky probíhali ve dvou fázích po 2,5-3 hodinách. Den za dnem bylo možno pozorovat znatelné pokroky na věži. Lezení bylo jistější, rychlejší, výhozy dynamičtější a přesnější. V závěru už každý zdárně vylézal celou věž. Sami trenéři byli překvapeni z postupu těch, kteří si disciplínu v listopadu zkusili poprvé. Pan Pěkný dokonce mluvil o spokojenosti. Na věži jsme prožili i dramatickou chvilku, když kapitánův volný pád po chybě při náskoku na žebřík zastavila až záchranná síť. Nevyhnulo se nám ani zranění. Péťa Vaculín, který zde oslavil devatenácté narozeniny, si roztrhl dlaň o hák žebříku, když mu vyklouzl z rukou a chytal jej.

Kromě věží jsme také trénovali druhou individuální disciplínu požárního sportu a sice běh na 100m s překážkami. V tělocvičně jsme pilovali techniku zapojení rozdělovače. Jednu odpolední fázi jsme pak strávili v nedalekém lese v rozlehlém bývalém vojenském objektu, kde je v jedné z hal postavena dráha na stovku. Zaměřili jsme se pouze na barieru a zapojení rozdělovačů. Zde měli svůj letecký den na bariéře Adam Hrbáč a David Dopirák.

Volný čas se trávil různě. Dvakrát jsme si zašli zafandit na extraligu ve volejbale. Někteří se zašli podívat na hokej, někteří si šli rovnou zabruslit a několik z nás zvolilo regeneraci v bazénu.

Poslední den se uspořádal závod ve věži. Všichni nakonec zdárně dolezli ve dvou pokusech až nahoru. Nejrychlejší stěnu měl David Dopirák s časem 10,34 následovaný Standou Paulíčkem, který zaostal o pouhých šest setin a bronz bral Michal Bulín se ztrátou dalších pěti setin.

Mluvilo se také o sestavě, která pojede v červnu na mistrovství světa do Bulharska. Z týmu vypadli Adam Vondra, David Dopirák, Petr Langer, Kamil Bareš a Adam Hrbáč, kteří se mistrovství zúčastní jako akademici pod záštitou VŠB-TUO. Nepojede ani Josef Kadara, který se nevešel do nesmlouvavé hranice 23 let a pravděpodobně nepojede z osobních důvodů ani Michal Bulín.

Co se týče propagace reprezentace, založili jsme svou stránku na facebooku, kde pravidelně aktualizujeme dění v týmu, přidáváme fotky a videa. V plánu máme spolupráci s hasičskou televizí hasici150.tv, zvažujeme založení vlastních webových stránek a ve fázi nápadu je nafocení propagačního alba.

Soustředění splnilo svůj účel. Každý si v neděli u svíčkové mohl upřímně říct, že udělal tygří skok vpřed. Nezbývá než se těšit na další soustředění, které se bude konat opět v Příbrami 4.-8.4 2012.

 

Za tým David Dopirák

 

plakat chp-2017