Domů » Úsek mládeže » ÚO rada mládeže » Záznam z jednání ÚORM SH ČMS dne 13.9. 2005, Praha
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Kontakt

SH ČMS

Římská 2135/45

121 07 Praha 2


Telefon: 222 119 501
Fax: 222 119 507
Email: kancelar@dh.cz

IČ: 00442739

DIČ: CZ00442739

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes497
mod_vvisit_counterVčera265
mod_vvisit_counterTento týden762
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc6761
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096179816
Záznam z jednání ÚORM SH ČMS dne 13.9. 2005, Praha Tisk
Úterý, 23 Prosinec 2008 09:02

            1)  Vyhodnocení MČR hry Plamen a soutěže dorostu
ÚORM vyhodnotila Mistrovství České republiky hry Plamen a soutěže dorostu. Mistrovství bylo z globálního hlediska hodnoceno kladně, podrobně byli rozebrány některé technické a organizační nedostatky, které je nutno v příštích letech odstranit.

            2)  Vyhodnocení reprezentace
Rada se zabývala vyhodnocením reprezentace České republiky na mezinárodní soutěži ve Varaždinu. Výkony obou kolektivů MH z Chlumce nad Cidlinou i Pískové Lhoty byly hodnoceny velice kladně. Zároveň sdělili účastníci poznatky, které mohou být využity při pořádání mezinárodní soutěže v roce 2009 v Ostravě. Rada dále prodiskutovala otázku změny principu výběru reprezentačních kolektivů s ohledem na snahu pokusit se o co nejlepší výsledek v obou kategoriích v roce 2009 v Ostravě.

            3)  Vyhodnocení letních táborů a LŠI
J. Fabianová a M. Homolková - Němečková podali informaci o průběhu letních škol v Jánských Koupelích a Přibyslavi. Bylo provedeno ústní projednání kontrolní činnosti na letních táborech a odevzdány protokoly z jednotlivých kontrol. J. Fabianová provedla vyhodnocení mezinárodního tábora v Jánských Koupelích.

            4)  Pracovní verze projektu MŠMT na rok 2006
Informaci podala M. Homolková - Němečková. Vzhledem k tomu, že SH ČMS je pro roky 2004-2006 organizací uznanou MŠMT pro práci s dětmi a mládeží nový projekt se letos nepředkládá, pouze žádost s upřesněním údajů k projektu souhrnnému z roku 2004.

            5)  Školení rozhodčích I. stupně
Rada projednala organizační zabezpečení školení rozhodčích I. stupně, které připravila Kancelář SH ČMS. ÚORM stanovila, že školení proběhne 5.-6.11.2005 v Přibyslavi a vyhlášeno bude pro stávající i nové uchazeče o I. KS. Školení proběhne dle nového statutu rozhodčích soutěží mládeže SH ČMS, který vchází v platnost 1.10.2005. Dle tohoto dokumentu se platnost kvalifikace I.stupně prodlužuje s okamžitou platností na 5 let, takže ti rozhodčí, kteří absolvovali přeškolení z nové směrnice hry Plamen (únor 2005, Přibyslav, Jánské Koupele) mohou složit novou zkoušku až za 5 let od data své poslední zkoušky. Statut rozhodčích soutěží mládeže bude k dispozici na www.dh.cz, POZOR na ruber-disku, který obdrželi hospodáři na školení na jaře 2005 je pouze jeho pracovní verze. Konečná podoba obsahuje drobné úpravy.

            6)   Různé

Dále rada projednala:

  • pozvání na jednání Podunajské komise mládeže CTIF a delegovala na tuto akci Jitku Fabianovou, Josefa Orgoníka (n. Richard Dudek).
  • stížnost SDH Uherčice k průběhu oblastního kola, kterou postoupila KORM Jihomoravského kraje.
  • informace z jednání VV SH ČMS.
  • návrh na vytvoření pracovní skupiny při ÚORM pro oblast soutěží. Vedoucím této pracovní skupiny jmenovala Jiřího Požára.
  • informace o kurzu lektorů IDM MŠMT, který by měl proběhnout ještě do konce roku.
  • rozdělení oblastí činnosti na jednotlivé členy rady.
  • informaci o stavu přípravy instruktážní videokazety Plamen. Videokazeta bude k dispozici veřejnosti do konce roku 2005.
  • plán práce na rok 2006.
  • možnost rozšíření dorosteneckých soutěží o kategorii klasických disciplín CTIF.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 
Banner

plakat chp-2017