Domů » Reprezentace » Reprezentace mužů v PS » První soustředění reprezentace dobrovolných hasičů v PS
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes284
mod_vvisit_counterVčera373
mod_vvisit_counterTento týden1533
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6446
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096172257
První soustředění reprezentace dobrovolných hasičů v PS Tisk
Středa, 15 Únor 2012 09:47

 

 

Ve dnech 7. - 12. 2. 2012 jsme se sjeli na jih čech k lipenské přehradě na první soustředění reprezentačního družstva, které vzešlo po výběrovém řízení v Příbrami. Hlavním účelem soustředění bylo stmelit kolektiv a vytvořit z trenérů a kluků, kteří prošli do konečné šestnátctky partu kamarádů a družstvo, které bude táhnout za jeden provaz. Svou účast omluvili Jakub Paulíček, Radek Šuba a Petr Vaculín.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

Úvodem byl zvolen kapitán družstva, kterým se stal Vojtěch Vavrečka a rozdali jsme si jednotné věci, ve kterých budeme reprezentovat sdružení a ČR.

I když předpověď byla pesimistická,  počasí nám přálo po celé soustředění. Rtuť teploměru se sice nevyšplhala nad -10°C, ale vyčištěné modré nebe a zamrzlé Lipno pokryté sněhovou pokrývkou, ve které byla vyjetá bruslařská dráha, nám mrazy bohatě vynahradilo.

Nejprve jsme otestovali naše běžkařské schopnosti, když jsme lesem projeli až na samotnou přehradu, po které jsme se dostali zpátky na hotel. Na běžky jsme se pak vydali ještě několikrát a jednou jsme to dokonce nechtěně, avšak s o to větším elánem, spojili s výšlapem na strmý a táhlý kopec, ze kterého se lesem sjíždělo zpátky do rozsáhlých vod. Výstup byl skutečně náročný a museli jsme se zde skutečně držet jako tým a navzájem se povzbuzovat. Několikrát vzali za slovo také brusle, na kterých se dala objet prakticky celá přehrada. V pozdních odpoledních hodinách jsme chodili do posilovny, která byla, obzvlášť pro kluky, co nejsou zvyklí cvičit, dost náročná. Nicméně trenéři nám zde nastínili, co  a jak bychom měli posilovat. Po náročném dni jsme se vždy uvolnili v tělocvičně.

Poslední den dopoledne se na Lipně uspořádal běžkařský závod, na předem vyjetém okruhu. Někteří z kluků skutěčně potvrdili své kvality a předvedli zajímavé výkony. V jednotlivcích byl nejrychlejší Standa Paulíček, následovaný Standou Hladíkem. Bronz bral Jirka Volf před bramborovým Kamilem Barešem a pátým Michalem Bulínem. Následoval závod štafet, kde po napínavém posledním kole stanula na stupínku nejvyšším štafeta ve složení Michal Bulín, Josef Kadara, Standa Hladík a Jakub Zajan. Debaklem skončil závod pro ostravské draky, kteří svůj závod prohráli téměř o půl okruhu. I přesto byly běžkařské výkony výborné a kdo ví, třeba trenérská trojce Miroslav Pěkný, Zděněk Prodělal a Václav Mikyska zařadí do příští zimní přípravy i závody světového poháru v klasickém lyžování.

V pátek jsme večer uspořádali v místním salonku společné posezení pro všechny, abychom se mohli mezi sebou pořádně pobavit. Nejprve nás trenéři seznámili s jejich úmysly, tedy se závody, které nás čekají, s metodikou a způsobem trénování a stanovili jasný cíl pro hasičské hry CTIF ve Francii. Vyhrát. Pak už následovala volná zábava a mohli jsme se s klukama pořádně poznat i z jiné stránky než té ryze sportovní. Před odjezdem ještě každý dostal svůj individuální tréninkový plán.

Přijeli jsme  jako banda požárních sportovců z různých koutů republiky a v neděli zdárně odjeli jako reprezentační družstvo SHČMS, které spolu stůj co stůj drží a bude ‘držet basu‘, čímž soustředění zcela naplnilo svůj stěžejní cíl. Příští soustředění se bude konat 29. 2 - 4. 3. v Příbrami.

Za družstvo David Dopirák

 

plakat chp-2017