Domů » Reprezentace » Reprezentace dorostu v PS » Dorostenecká reprezentace v PS startuje přípravu na sezónu 2012
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes317
mod_vvisit_counterVčera538
mod_vvisit_counterTento týden1193
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6106
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096171917
Dorostenecká reprezentace v PS startuje přípravu na sezónu 2012 Tisk
Středa, 30 Listopad 2011 15:45

S cílem obhájit loňské úspěchy se v Příbrami poprvé sešel širší reprezentační výběr dorostenců SH ČMS. Na startu přípravy, která je směřovaná ke 3. MS dorostu v požárním sportu a bude jej na konci července hostit lotyšská Valmiera, stanulo 28 mladíků ze všech koutů republiky.

Trenérská trojice Jan Vráblík, René Jahnel a Jakub Paulíček nejdříve podrobila všechny účastníky srovnávacím testům. „Jsem příjemně překvapen, že se na srazu objevilo možná více talentů než loni, což je dáno především systémem výběru, který se letos ubíral spíše cestou skautingu a sledování závodníků, než jak to bylo loni, kdy se šlo od nuly na poslední chvíli a mohl dojet prakticky kdokoli,“ seznámil nás hned na úvod s rozdílným přístupem k pozvánkám Jakub Paulíček.

V nejmladší kategorii byla situace jasná, ale i tak je vidět znatelný posun od loňského roku a věřím, že právě zde bychom mohli na MS opět překvapit“, navazuje.

Největší konkurence se sešla ve střední kategorii a také proto zde sítem neprošel největší počet pozvaných. „Velmi zřetelně je zde vidět problém přesunu mezi kategoriemi, kdy ti kteří v mladší kategorii ještě loni reprezentovali, zatím kromě Honzy Gáška fyzicky ještě nestačí. Ale věřím tomu, že to pro ně bude určitě znamenat velkou motivaci pro další rok, budeme je nadále sledovat“, dává všem naději.

Prakticky celé osazenstvo střední kategorie se přesunulo do té nejstarší a doplnilo tak posledního mohykána Šimona Kudrnu. „Zde je asi vyřazování nejtěžší, jelikož se jedná vesměs už o „hotové“ závodníky, kteří už mají něco odběháno a tím pádem se víc přihlíží k technice na věži, která je ze všech tří kategorií nejobtížnější.

Při dalším soustředění, které proběhne v lednu 2012 opět v Příbrami bude ještě nutné jedno zeštíhlení současného výběru s cílem ponechat v každé kategorii maximálně 5-6 závodníků. Kterých devět šťastných se nakonec podívá na mistrovství světa do Lotyšska se ukáže zhruba v polovině července příštího roku.

Jsem přesvědčen že jsme vybrali dobře a že nám tato parta příští rok ukáže, proč jsme vybrali právě je,“ uzavírá Paulíček.

 

V širším kádru reprezentace jsou zařazeni:

Mladší kategorie: Daniel Klvaňa (SDH Oznice), Radim Blizňák (SDH Oznice), Michal Adámek (SDH Michálkovice), Marek Peterek (SDH Michálkovice), Petr Pluhař (SDH Uhlířské Janovice) , Jan Herda (SDH Lišov)

Střední kategorie: Jan Gášek (SDH Sklárny Karolinka), Tomáš Gross (SDH Uhlířské Janovice), Tomáš Albrecht (SDH Uhlířské Janovice), Tomáš Dužík (Ostrava – Třebovice), Filip Prinz (SDH Petrovice), František Viktora (SDH Lišov)

Starší kategorie: Martin Lidmila (SDH Zbožnov), Jan Flídr (SDH Široký Důl), Tomáš Weidinger (SDH Bludov), Šimon Kudrna (SDH Těškovice), Matěj Krayzel (SDH Těškovice), Tomáš Vlček (SDH Lhenice), Pavel Hyneš (SDH Žebnice), Jan Vyvial (SDH Kozlovice)

Karel Švéda
tiskový zpravodaj

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 
Banner

plakat chp-2017