Domů » Orgány SH ČMS » Archiv Ústřední kontrolní a revizní rada Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska » Záznam z jednání ÚKRR SH ČMS dne 21.4. 2006, Přibyslav
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Kontakt

SH ČMS

Římská 2135/45

121 07 Praha 2


Telefon: 222 119 501
Fax: 222 119 507
Email: kancelar@dh.cz

IČ: 00442739

DIČ: CZ00442739

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes183
mod_vvisit_counterVčera321
mod_vvisit_counterTento týden991
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc4665
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096177720
Záznam z jednání ÚKRR SH ČMS dne 21.4. 2006, Přibyslav Tisk
Pondělí, 22 Prosinec 2008 18:40

Záznam z jednání Ústřední kontrolní a revizní rady SH ČMS konané dne 21.4.2006 v Přibyslavi.

Přítomni: PhDr. Juráň - předseda ÚKRR, J. Kumpán místopředseda ÚKRR a dále členové ÚKRR Ing. Kotrčová, Ing. Barcuch, J. Kunz, Ing. Dvořák, J. Jemelka, J. Bejlek, V. Štefl, Ing. Paprsek, F.Malý

Nepřítomen: J. Říha , J. Novotný

Hosté: Ing. Jirota ekonom SH ČMS

Jednání bylo svoláno dle plánu práce na rok 2006. K jednotlivým bodům bylo konstatováno a přijato:

  • Zahájení, přivítání přítomných
    Jednání zahájil a řídil předseda ÚKRR PhDr.Juráň, přivítal přítomné členy ÚKRR a seznámil je s programem jednání, který byl odsouhlasen. Zapisovatelem byl zvolen Ing. Jirota, ověřovatelem Ing. Barcuch.
  • Projednání zprávy ÚKRR pro shromáždění starostů OSH
    Dr. Juráň seznámil přítomné s návrhem zprávy pro SS OSH konané dne 22.4.2006. Znění zprávy bylo odsouhlaseno a Dr. Juráň pověřen jejím přednesením na SS OSH.
  • Šetření stížností
    • Stížnost p. Pavla Dani na porušování stanov a vyplácení cestovních náhrad. Byli pověřeni p. Kunz a Bejlek, ti se se situací na místě seznámili (OSH Vsetín) a připravili pro ÚKRR návrh stanoviska. Kancelář sdružení dala k vyúčtování a proplacení cestovních náhrad vyjádření, ve kterém přiznává, že cestovné bylo sice zúčtováno, ale nevyplaceno. Teprve na základě stížnosti p. Dani mu bylo zasláno.Ostatní připomínky byly projednány a vysvětleny.
    • Stížnost p. Antonína Filouše - SDH Petrovice na průběh Výroční valné hromady a volby funkcionářů SDH Petrovice. Stížnost prošetřili p. Jemelka a Kunz. Výsledkem jednání je, že bude uspořádána náhradní valná hromada SDH Petrovice za účasti zástupce OSH Blansko.
  • Kontrolní akce - Koncepce školství v SH ČMS
    Pan Kumpán připravil a seznámil ÚKRR s návrhem osnovy kontrolní akce s názvem Školství SH ČMS. Kancelář SH ČMS požádá Ústřední odbornou radou pedagogickou a Ústřední odbornou radou pro školení a výcvik o přípravu vstupního podkladového materiálu pro tuto akci s tím, že uvedenou problematikou se bude ÚKRR zabývat na podzimním zasedání.
  • Informace o materiálech ekonomického charakteru předkládaných jarnímu Shromáždění starostů OSH
    Informaci přednesl p. Jirota. Zpráva byla vzata na vědomí.
  • Inventarizace za rok 2005
    Inventarizace majetku a závazků SH ČMS byla ke dni konání ÚKRR ukončena, protokol byl schválen členy komise a podepsán starostou SH ČMS. Z ÚKRR se práce v komisi zúčastnili Ing. Kotrčová a Ing. Barcuch. K průběhu a závěrům inventarizace nebyly vzneseny připomínky.
  • Závěr.
    Dr. Juráň a poděkoval členům ÚKRR za účast a konstruktivní přístup k projednávaným otázkám a jednání ukončil.
Zapsal: Ing. Jirota v.r. Ověřil: Ing. Barcuch v.r.

Zapsal: Ing. Jirota v.r.
Ověřil: Ing. Barcuch v.r.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017