Domů
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes205
mod_vvisit_counterVčera272
mod_vvisit_counterTento týden1285
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc4959
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096178014
Záznam z jednání ÚKRR SH ČMS dne 14.2. 2006, Praha Tisk
Pondělí, 22 Prosinec 2008 18:36

Záznam z jednání Ústřední kontrolní a revizní rady SH ČMS konané dne 14.2.2006 v Praze

Přítomni: PhDr. Juráň - předseda ÚKRR, J. Kumpán místopředseda ÚKRR a dále členové ÚKRR Ing. Kotrčová, Ing. Barcuch, J. Kunz, J. Novotný , Ing. Dvořák, J. Bejlek, V. Štefl, Ing. Paprsek, J. Říha, F.Malý

Nepřítomen: J. Jemelka, J. Mrkáček

Hosté: Ing. Karel Richter - starosta SH ČMS a Ing. Jirota ekonom SH ČMS

Jednání bylo svoláno dle plánu práce na rok 2006. K jednotlivým bodům bylo konstatováno a přijato:

  • Zahájení, přivítání přítomných
    Jednání zahájil a řídil předseda ÚKRR PhDr.Juráň, přivítal přítomné členy ÚKRR a seznámil je s programem jednání, který byl odsouhlasen. Zároveň uvedl, že obdržel dopis od člena ÚKRR za KSH středočeského kraje p. Mrkáčka, že se z časových důvodů vzdává funkce člena ÚKRR. Tato informace byla vzata na vědomí s tím, že Kancelář sdružení vzniklou situaci projedná se starostou KSH středočeského kraje s cílem dovolit člena ÚKRR na jarním Shromáždění starostů OSH.
  • Zapisovatelem byl zvolen Ing. Jirota, ověřovatelem Ing. Barcuch.
  • Zpráva o hospodaření SH ČMS za rok 2005
    Zpráva byla předána písemně, komentář doplnil p. Jirota. Po zodpovězení dotazů přijala ÚKRR usnesení, že bere zprávu na vědomí a nemá k ní připomínky.
  • Inventarizace za rok 2005
    Ústní zprávu o postupu inventarizace SH ČMS za rok 2005 přednesl p. Jirota. Konstatoval, že přípravné práce postupují v souladu s vnitřním harmonogramem ekonomického oddělení SH ČMS. Na první polovinu března jsou připravovány materiály pro jednání komise, jejímiž členy za ÚKRR jsou Ing. Kotrčová a Ing. Barcuch.
  • Metodický pokyn ÚKRR č. 1/2006
    K návrhu Metodického pokynu ÚKRR č. 1/2006 - Provádění kontrolní činnosti organizačních jednotek kontrolními a revizními orgány SH ČMS nebyly vzneseny připomínky a tento pokyn bude vydán k datu 1.3.2006 a zveřejněn na internetových stránkách SH ČMS.
  • Kontrolní akce - Dostavba půdního prostoru Hasičského domu Praha
    Konečná zpráva o kontrolní akci Dostavba půdního prostoru hasičského domu Praha byla předložena v písemné podobě. ÚKRR uzavřela tuto kontrolní akci s tím, že průběh výstavby byl v soulady se záměrem zhodnotit majetek SH ČMS. Půdní vestavba je zkolaudována a připravena k pronájmu. ÚKRR bere na vědomí, že výběrové řízení na nájemce půdní vestavby probíhá a doporučuje, aby byl pronájem uskutečněn co nejrychleji.
    Tímto ÚKRR kontrolní akci Dostavba půdního prostoru Hasičského domu Praha uzavírá a pověřuje předsedu ÚKRR, aby tento závěr kontrolní akce uvedl ve svém vystoupení na jarním zasedání Shromáždění starostů OSH v roce 2006.
  • Kontrolní akce - Koncepce školství v SH ČMS
    ÚKRR považuje za důležité, aby byl zpracován komplexní materiál pro rozvoj školství SH ČMS. Touto akcí chce iniciovat jeho vznik. Pověřuje p. Kumpána sestavením osnovy kontrolní akce s názvem Školství SH ČMS.
    Žádá kancelář SH ČMS aby ve spolupráci s Ústřední odbornou radou pedagogickou připravilo vstupní podkladový materiál pro tuto akci s tím, že uvedenou problematikou se bude ÚKRR zabývat na podzimním zasedání.
  • Různé
    • Stížnost p. Pavla Dani na porušování stanov a vyplácení cestovních náhrad. Stížnost byla adresována ÚKRR, kopie Kanceláři sdružení. ÚKRR obsah dopisu projednala a pověřuje své členy p. Kunze a Bejlka, aby se se situací na místě seznámili (OSH Vsetín) a připravili pro ÚKRR návrh odpovědi. Zároveň žádá Kancelář sdružení, aby k části stížnosti - cestovní náhrady zaujala stanovisko. Termín - dubnové jednání ÚKRR.
    • Stížnost p. Antonína Filouše - SDH Petrovice na průběh Výroční valné hromady a volby funkcionářů SDH Petrovice. Stížnost byla adresována ÚKRR. ÚKRR obsah dopisu projednala a pověřuje své členy p. Jemelku a Kunze, aby se se situací na místě seznámili a připravili pro ÚKRR odpověď. Termín - dubnové jednání ÚKRR
    • Na dotaz ÚKRR uvedl p. Jirota k možnosti vedení jednoduchého účetnictví pro organizační jednotky SH ČMS, že na základě iniciativy SH ČMS byl v Poslanecké sněmovně schválen návrh na prodloužení období vést jednoduché účetnictví do konce roku 2007. Zněnu zákona musí ještě schválit Senát a prezident SH ČMS bude iniciovat , aby forma jednoduchého účetnictví resp. daňové evidence mohla být vedena, pro občanská sdružení, trvale.
    • S informacemi a dotazy vystoupili členové ÚKRR (p. Říha, p. Bejlek, p. Kunz), které byly zodpovězeny p. starostou Richtrem.
  • Závěr
    V závěru jednání vystoupil starosta SH ČMS Ing. Richter a informoval členy ÚKRR o jednáních vedených s poslanci i vládními činiteli v zájmu zlepšení podmínek jak pro Jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí, tak pro organizační jednotky SH ČMS.
  • Poté jednání ukončil Dr. Juráň a poděkoval členům ÚKRR za účast a konstruktivní přístup k projednávaným otázkám.

Zapsal: Ing. Jirota v.r.
Ověřil: Ing. Barcuch v.r.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017