Domů
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes149
mod_vvisit_counterVčera272
mod_vvisit_counterTento týden1229
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc4903
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096177958
Záznam z jednání vedení SH ČMS dne 12.11. 2008, Praha Tisk
Čtvrtek, 18 Prosinec 2008 13:40

Záznam z řádného jednání Vedení SH ČMS konaného dne 12. 11. 2008 v Přibyslavi

Přítomni: náměstkové starosty SH ČMS, Lubomír Janeba, Doc. Ing. Václav Liška, Ing. Monika Homolková-Němečková, Ing. Jan Karger, Josef Netík a ředitel Kanceláře SH ČMS Bc. Jan Aulický,

Přizváni: Josef Nitra vedoucí úseku správy majetku a tiskový mluvčí SH ČMS

Omluveni: starosta SH ČMS Ing. Karel Richter, poradce starosty Ing. Ivan Jirota, vedoucí ÚKRR PhDr. Josef Juráň a Ing. Ján Olšanský, CSc. poradce starosty

1) Zahájení

Zahájil I. náměstek starosty SH ČMS Lubomír Janeba, který především omluvil nepřítomnost starosty SH ČMS Ing. Richtera. Přednesl přítomným návrh programu, ke kterému nebyly žádné připomínky, program byl schválen.

2) Kontrola plnění usnesení

p. Janeba zhodnotil kontrolu plnění usnesení, kde konstatoval, že usnesení, která se projednávala na minulém jednání VV SH ČMS jsou postupně plněna.

  • Vedení bere na vědomí plnění usnesení bez dalších připomínek.

3) Příprava jednání VV SH ČMS

p. Janeba – předložil přítomným členům vedení SH ČMS pozvánku na jednání VV SH ČMS, který se má dle plánu práce uskutečnit společně se starosty KSH dne 27. 11. 2008 od 10:00 hod. v Přibyslavi.

Po diskusi byly přijaty následující změny:

  • Vedení upravilo pozvánku dle připomínek a svolalo VV na den 27. 11. 2008.

4) Hodnocení SS OSH a návrhy k realizaci jeho závěrů.

p. Janeba – prošel postupně zápis z jednání SS OSH, které se konalo dne 25. 10. 2008 v Přibyslavi. Jednání probíhalo na velmi dobré úrovni, bez větších problémů.

Reakce na diskuze:

p. Navrátil:

Na jeho vystoupení částečně reagoval starosta SH ČMS v hodnocení činnosti SH ČMS. Přesto vedení doporučuje VV SH ČMS uložit úkol ÚORVO zaobírat se tímto problémem a najít řešení v tom duchu, aby se takový případ již nemohl opakovat.

Kancelář SH ČMS připraví odpověď pro p. Navrátila.

p. Žižka :

Na jeho vystoupení reagoval generální ředitel VPO,a.s., který slíbil prověření atestů a homologací výrobků zařazených do prodeje VPO,a.s..
Kancelář SH ČMS připraví odpověď v duchu obchodního zákoníku, že žádná obchodní společnost nesmí prodávat zboží, které nemá doklad o shodě.

Na ostatní diskuze bylo odpovězeno v rámci jednání SS OSH.

Doc. Liška – vyjádřil nespokojenost nad účastí při plánovaném školení vnitroorganizačních předpisů, které bylo svoláno na 26. 10. 2008. Počet přihlášených funkcionářů SH ČMS byl tak žalostný, že nenaplnil ani kvótu určenou VV SH ČMS pro konání školení 30 osob. Celkem se totiž přihlásilo 6 osob.
Ing. Homolková - navrhla, že by se školení mohlo přiřadit pro příští rok k školení hospodářů SH ČMS, kam starostové OSH dojíždějí.

  • Vedení navrhuje VV SH ČMS uložit úkol ÚORVO, aby společně s ÚORM připravilo školení vnitroorganizačních předpisů při jarním školení hospodářů SH ČMS

5) Ostrava 2009

Ing. Homolková – informovala o přípravách soutěže dětí a dále o tom, že má připravenu kompletní prezentaci o přípravách celé soutěže, kterou přednese VV SH ČMS. SH ČMS vyhlásilo nábor dobrovolníků a úzce spolupracuje s pořadateli z HZS Moravskoslezského kraje, kde se postupně daří plnit stanovené úkoly ČNV CTIF.

Bc. Aulický informoval o nepříjemné situaci, která byla sdělena mezinárodním výborem CTIF a to, že nemůžeme nominovat 5 družstev v tradičních disciplínách CTIF žen, ale pouze 3. Ohledně toho jsme se dopisem odvolali, jelikož naše kvalifikace byla vyhlášena dle prvotních propozic, kde nebylo jasně stanoveno kolik ženských družstev může jednu zemi reprezentovat. Dále informoval o dopisu, který Kanceláři SH ČMS a ČNV CTIF poslal trenér ženského družstva v PS Chválenice, ve kterém píše, že na mezinárodní hasičskou soutěž může ČR nominovat v PS 3 družstva, což není z naší strany naplněno a to je škoda.

  • Vedení bere na vědomí stav příprav mezinárodní hasičské soutěže CTIF a nedoporučuje VV SH ČMS navyšovat počet ženských družstev v PS, z důvodů stanovení reprezentace, která se intenzivně již dva roky připravuje a je složena ze všech družstev, které jsou v ČR v PS žen na špici.

6) Ediční činnost

Ing. Homolková - informovala o vydaných publikacích v roce 2008 z úseku mládeže.
Bc. Aulický - informoval, že z úseku represe e v roce 2008 žádná publikace nevydala, ale na rok 2009 se předpokládá vydání publikace o požárním sportu.
Prof. Liška podal informaci o připravované publikaci sekce Sběratelů (A:Vláčil Hasičské pozvánky, PF a tiskoviny) a o své publikaci připravované pro HVP,a.s. 80 let Hasičského domu.

  • Vedení bere na vědomí stav ediční činnosti SH ČMS

7) Různé

p. Janeba informoval, že vedení DPO SR pozvalo vedení SH ČMS na společné zasedání ve dnech 20. – 21. 11. 2008 do Dunajského Klátova. Zasedání se zúčastní celé Vedení SH ČMS + poradci starosty Ing. Olšanský a Ing. Jirota, dále p. Nitra a Bc. Aulický.

Jednání Vedení ukončil I. náměstek starosty Lubomír Janeba, který poděkoval všem za vstřícné jednání.

Zapsal dne 12. 11. 2008 Bc. Jan Aulický

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017