Domů » Archiv » MISS hasička ČR 2012 » Finalistkám soutěže Miss Hasička České republiky 2011 zazpívá Gabriela Gunčíková
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes331
mod_vvisit_counterVčera396
mod_vvisit_counterTento týden1807
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc5481
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096178536

Archiv

Dívky mají za sebou jarní neveřejné výběrové kolo a poté květnový konkurz v pražském paláci Aventyn, kde odborná porota vybrala celkem dvacet dívek a žen, které postoupily do semifinálového výběru této netradiční soutěže. Ihned po vyhlášení výsledků se semifinalistky odebraly do uměleckého fotoateliéru, kde za asistence profesionálního týmu vizážistů a kadeřníků nafotily své prezentační soutěžní fotografie, na jejichž základě jim nejen internetoví fanoušci zasílají své hlasy, a to konkrétně prostřednictvím SMS zpráv. Veřejné hlasování poběží na stránkách soutěže www.misshasička.cz až do konce prázdnin, již 1. září tedy budeme znát jména celé postupující dvanáctky finalistek.

Od 7. do 9. října se pak všechny finalistky setkají na přípravném soustředění ve wellness hotelu Oáza v Říčanech, kde kromě nácviků choreografie pro finálový večer absolvují i hodiny rétoriky, mediální komunikace a pohybové kultury.

Velké finálové klání, které se uskuteční 15. října 2011 od 19. hodin v Kongresovém sále Top hotelu Praha, bude již podruhé moderovat Libor Bouček.

Mezi hlavními hudebními hosty večera se objeví i sedmnáctiletá zázračná kráska Gabriela Gunčíková, ženská vítězka letošní soutěže Československé Superstar, která právě dnes potvrdila pořadatelům svou účast. Gabriela zazpívá během soutěžního galavečera celkem dvě písně ze svého nového „repertoáru“ a osobně se zúčastní i tiskové konference s vítězkou soutěže Miss Hasička Česká Republika 2011.

Podmínkou k účasti v soutěži bylo nejméně roční členství v některé ze zastřešujících hasičských organizací (např. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Česká asociace hasičských důstojníků aj.) a dosažený věk 17 až 30 let aktuální s datem finálového kola.

Více informací najdete na www.misshasicka.cz.

Organizátorem akce je Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska ve spolupráci s produkční agenturou Interactivity. Soutěž navazuje na tradici předchozích 5. ročníků a od roku 2010 je připravena v novém soutěžním konceptu i produkci.

 

plakat chp-2017