Domů » Soutěže » Mládež » CTIF » Vetter Cup je zpátky v Čechách!
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes86
mod_vvisit_counterVčera272
mod_vvisit_counterTento týden1166
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc4840
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096177895
Vetter Cup je zpátky v Čechách! Tisk
Úterý, 26 Červenec 2011 10:47

Česká reprezentace obhájila na 18. mezinárodní soutěži hasičské mládeže ve slovinském Kočevje zlato!

Vetter Cup je zase v rukou českých mladých hasičů. Postarali se o to obhájci vítězství na mezinárodní soutěži hasičské mládeže v roce 2009 v Ostravě – družstvo chlapců z Chlumce nad Cidlinou. Čas 35,70 na požárním útoku a perfektně zvládnutá čtyřstovková štafeta v čase 62,13 s při čtrnáctiletém průměru a s ruským kolektivem ve druhé dráze svědčí o jejich skvělé formě.

Kočevje

O tom, že znovu získat olympijské zlato vůbec nebylo jednoduché, svědčí i rozdíl na stříbrné Slovinsko – 0,09 s. Trojici chlapeckých družstev na stupních vítězů uzavíralo Rakousko.

 

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

Ani další dvě česká reprezentační družstva, která v Kočevje hájila naše barvy, se ale za své výkony ani v nejmenším nemusí stydět. Dívky z Pískové Lhoty vybojovaly krásné čtvrté místo a smíšené družstvo z Poniklé jen kvůli malé chybě na štafetě skončilo ve světové konkurenci 34 chlapeckých týmů dvanácté.

 

Slovinských her se účastnilo 45 národních družstev z 23 států a čtyři družstva mezinárodní složená z náhradníků jednotlivých družstev. Těžištěm dění mezinárodní soutěže hasičské mládeže byly čtvrtek 21. a pátek 22. července, kdy probíhaly hlavní závody. Kromě stěžejního programu a tréninků každé družstvo hned na začátku představilo svoji zemi krátkých vstupech. Večerní představení národů v podání Čechů a jejich „Pomádového tančení" zvedlo diváky ze židlí. K uvolnění nervozity po závodech a před sečtením výsledků a započítáním bodů za věkový průměr posloužila „táborová olympiáda" v netradičních disciplínách. Třetí místo družstva z Poniklé jasně ukazuje, že ani zklamání ze smůly jejich soutěžní ho ducha neubilo.

Video ze slavnostního nástupu a předání Vettoriho trofeje můžete shlédnout zde na videu.

 
Banner

plakat chp-2017