Domů » Soutěže » Mládež » CTIF » 18. mezinárodní soutěž MH v disciplínách CTIF zahájena
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes254
mod_vvisit_counterVčera265
mod_vvisit_counterTento týden519
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc6518
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096179573
18. mezinárodní soutěž MH v disciplínách CTIF zahájena Tisk
Úterý, 19 Červenec 2011 09:00

Kočevje, Slovinsko - 19. 7. 2011 (9:00) - Ahoj všem doma. Hlásíme se ze Slovinska z městečka Kočevje, kde probíhá 18.Mezinárodní soutěž hasičské mládeže CTIF. Máme za sebou včerejší první tréninky, kdy si místní dráhu a překážky vyzkoušeli kluci a holky z SDH Poniklá a holky z SDH Písková Lhota. Děckám z Poniklé to po ránu na tartanu jezdilo jak na namydlené ploše, k polednímu už to Pískovka v tomto smyslu měla jednodušší.

Výstava národů Výstava národů

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

Požární útoky proběhly bez výraných komplikací, nářadí i materiál jsou "k použití", jen ty netradiční spojky hadic Janičku trochu potrápily, ale vzhledem k tomu, že je to statečná holka, poprala se s tím velice statečně. Večer proběhlo slavnostní zapálení olympijského ohně na náměstí v Kočevje a poté výstava jednotlivých zúčastněných národů.

 

Slovinských her se účastní 45 národních družstev z 23 států a 4 družstva mezinárodní složená z náhradníků jednotlivých družstev. Za malou chvíli se na svém prvním tréninku představí kluci z SDH Chlumec nad Cidlinou, obhájci absolutního vítezství z posledních her v Ostravě.

Všichni z české výpravy jsou v pořádku a posílají domů pozdravy. Tak nám držte palce.

 
Banner

plakat chp-2017