Domů » Reprezentace » Reprezentace dorostu v PS » "Kvůli Honzovi jsem začal studovat", říká Vlastimil Gášek
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes140
mod_vvisit_counterVčera373
mod_vvisit_counterTento týden1389
mod_vvisit_counterMinulý týden1299
mod_vvisit_counterTento měsíc6302
mod_vvisit_counterMinulý měsíc6538
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096172113
"Kvůli Honzovi jsem začal studovat", říká Vlastimil Gášek Tisk
Úterý, 28 Červen 2011 07:10

Přinášíme rozhovor s otcem Honzy Gáška (SDH Karolinka), čerstvého bronzového medailisty z MS v Petrohradu, Vlastimilem Gáškem:

  • Pane Gášek, jak se cítí otec novopečeného druhého vicemistra světa?
  • Úžasně, pořád mi nedochází, co dokázal, během reprezentace dorostu se hodně posunul jak po stránce fyzické tak psychické, celou jeho reprezentační kariéru prožívám s ním. Moc nechybělo a nikdo o něm nevěděl, kdybych v loni na podzim nejel s ním sám do Šumperku na 60 m překážek, aby si mohl zaběhat, kde suveréně vyhrál a ještě pomohl družstvu Jarcové v družstvech. Jel jsem s ním na vlastní triko, protože v součastné době nemáme podporu ve vedení sboru, nejen Honza, ale i celé cvičící družstvo, bojujeme o místo na slunci. Nechci dopadnout jak můj bývalý kolega, velmi úspěšný trenér mládeže z Karolinky, Evžen Pavelka, který nevydržel tlaky a ukončil kvůli těmto okolnostem trenérskou kariéru. Honza nás drží na vodě a podporuje nás, abychom nevzdali tento boj.
    Příklad:
    V pátek na noční soutěži v požárním útoku v Lešné, okres Vsetín, jsme pomohli napadenému dýdžejovi, kterému šlo o život, a místní hasiči nás zřezali, jeden náš člen v bezvědomí, další zlomenina kosti dlaně u malíčku a mě zachraňoval kolega, kdy jeden z Lešné mě zákeřně napadl zezadu, sundal na zem a mlátil hlava nehlava. V neděli na schůzi naši činitelé tvrdili, radši nebudu jmenovat (je mi z nich na zvracení), že jsme napadenému neměli pomáhat. Je nezajímá Honzův úspěch, on je něco jiného (řečí jednoho našeho hasiče), pro ně to není žádný úspěch nebo dobrý výsledek. Tyto problémy dělá jen pár členů a zbytek se jich bojí!!!!
    Pro mě to je největší úspěch mého života a vrchol mého snažení, děkuji Ti Honzo!!!! Smekám před Tebou :-) Kluci jsou s Tebou a nejraději by tam byli s Tebou na stadionu a fandili z plna hrdla!!!! Až přijedeš bude obrovská oslava!!!!!
    Po příjezdu z mistrovství nastane další náročná práce, příprava na příští rok, hlavně věže, zápich a výběh do patra, ostatních disciplín se nebojím, 100 m propracujeme, a na útoku se taky nebojím, nasadil jsem ho na tréninku na 3 B a stíhal výstřiky v 17 něco a sestřik 18.01.
  • Jak dlouho se Honza věnuje výstupu na věž?
  • Věž trénuje něco kolem 3 měsíců, přesně neřeknu měl zdravotní problémy. Na tréninky jsme jezdili za reprezentačním trenérem Honzou Vráblíkem do Uherského Brodu přes 70 km, doufám, že super spolupráce bude pokračovat.
  • Kdo je jeho trenérem či vedoucím v kolektivu?
  • Požární sport mám na starosti já, stojí to hodně času, ale baví mě to. Částečně i kvůli Honzovi jsem začal studovat UP v Olomouci na fakultě TK, kde jsem ve třeťáku.
  • Myslíte, že Honzův úspěch na MS bude motivací pro další kluky, aby se věnovali v rámci SH ČMS požárnímu sportu?
  • Myslím že určitě, klukům hodně pomáhá jak po stránce technické (říká jak se co má dělat), u nás máme některé tvrdohlavce a moc nechtějí změnit zaběhlá pravidla, tak motivační. Máme dokonce kluka s Vietnamským pasem, super kluk, baví ho to :-)
    Kluci říkají Honzovi spiderman, bez komentáře.
  • Co mu doma uvaříte za odměnu jako první mňamku, až se vrátí s bronzovou medailí domů?
  • Miluje lasagne, tak mu je udělám. Zajdeme na pizzu, já si dám pivko valáška a Honza kofolu a pokecáme. Připravujeme oslavy, budou náročné!!!!

    Vše psáno od srdce a otevřeně :)   Hlavně ať je zdraví!!!!

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 
Banner

plakat chp-2017