Domů » Reprezentace » Reprezentace dorostu v PS » První zážitky z Petrohradu
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes173
mod_vvisit_counterVčera827
mod_vvisit_counterTento týden2222
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc8221
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096181276
První zážitky z Petrohradu Tisk
Sobota, 25 Červen 2011 11:54

První den mistrovství světa absolvovala Česká reprezentace tradiční povinné akreditační procedůry. Po příletu nás naložili do apartního autobusku, kerý v ČR opravdu těžko pohledáte. Řadit šlo zásadně jen za dvě, občas tedy i výš, ale na jedničku jsme se za celou půl hodinku cesty prostě nedostali.

Autobus

Přestože je v  Petrohradu příjemných 20 stupňů a slunečno, náš přepravní protředek Jendovi Vráblíkovi a Kubovi Paulíčkovi neustále dokazoval, že jim musí přeci být zima, když ten autobus tak topí a topí. Taktně jsme zkoušeli na tuto skutečnost upozornit řidiče, který evidentně tušil, ale pravil, že máme být v klidu, neboť autobus skutečně netopí proto, že on by uvedl do chodu topení, ale jen proto, že má takovou konstrukci vozu. Každopádně jsme jízdu přežili, stejně jako následné trochu déle trvající akreditační povinnosti.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

Bydlíme všichni, další komentáře jsou asi bezpředmětné :-) Naši mladí a průbojní stačili cca během 5 minut plynulou češtinou vysvětlit rusky hovořící dívčině v hale ubytovacího komplexu, kde je umístěn jeden počítač s připojením na internet, že právě oni potřebují strašně nutně napsat domů rodičům, až to nakonec pochopila a k počítači je pustila.

Dospěláci si ještě stačili porohlédnout stadion, kde se dokončovaly finální práce před vypuknnutím mistrovství jako je výměna dřevěné výplně domečků, oprava dráhy, natírání překážek atd. :-) Žádný stres, vždyť to se přeci všechno stihne. Šťastný to národ.

Vzhledem k tomu, že než jsme absolvovali všechny ty papírové machinace, bylo skoro osm večer, i když ještě o půlnoci to venku vypadalo jako v poledne, neboť něco jako tma je tu skutečně hodně cizí, šli jsme spinkat, abychom byli plní síly k super výkonům. Tak ahojky vy všichni u nás doma, co nám držíte palce a zase zítra se těšíme.
mn

 

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18
 
Banner

plakat chp-2017