Domů » Archiv » Pyrocar 2011 » Pyrocar už klepe na dveře
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes41
mod_vvisit_counterVčera339
mod_vvisit_counterTento týden1263
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc7262
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096180317

Archiv

Ten kdo přijede mezi prvními již  v pátek se určitě nebude nudit. Odpoledne a večer tu budou hrát kapely Zády k ohni, JADABand, New Titan a plánuje se Dräger Disco. Od prvního dne účastníci Pyrocaru nemusí mít starost o své žaludky. Vařit se bude hned v několika polních kuchyních a zahnat žízeň budou všichni mít také čím.

V sobotu budou ještě do půl jedenácté dojíždět poslední cisterny a jiná hasičská auta. Do dnešního dne se jich přihlásilo už 189 a počítá se s tím, že jich bude nejméně ještě o stovku více. Jejich osádky si budou mít určitě o čem povídat.

Oficiální zahájení akce bude v sobotu 27. srpna 2011, kdy v 11 hodin před hlavní tribunu dorazí Propagační jízda SH ČMS z trasy Bílé Poličany - Přibyslav a doveze ze své cesty po Královéhradeckém kraji, Pardubickém kraji a kraji Vysočina praporec, který předá starostovi SH ČMS. Na to budou po tři minuty houkat všechny sirény a pak  zahraje řízná Dechová hudba kraje Vysočina.

Hrát se bude i dál. Přijede cimbálovka Frgál z Olomouce, country kapely Víkend, Piráti a punková kapela Jaksi Taksi. Hudební vstupy budou proloženy ukázkami činnosti složek integrovaného záchranného systému. Nebude chybět ani vyprošťování z havarovaného vozidla a hašení auta. Všechno bude vidět jak na velkoplošné obrazovce na ploše letiště, tak i na Hasičské televizi.

Z letiště si můžete odskočit do Hasičského muzea v Přibyslavi, které bude po celou sobotu otevřeno. Na Pyrocar se pak můžete vrátit kdykoliv, protože vstup bude zdarma a návštěvníci si spoustu dalších atrakcí pro děti i dospělé jistě nebudou chtít nechat ujít.

O deváté hodině večerní se už začne smrákat, a tak pořadatelé zapálí vatru a všichni se můžeme těšit na ohňostroj podbarvený modrými světly přítomných automobilů. Kulturní program pak uzavře rocková skupina Šatlava.

V neděli  vybude čas na loučení a odjezd do svých obcí.

 

Plakát akce najdete zde.

 

.

 

plakat chp-2017