Domů » Soutěže » Mládež » CTIF » Mezinárodní soutěž mladých hasičů CTIF v Kočevje je za dveřmi
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes254
mod_vvisit_counterVčera396
mod_vvisit_counterTento týden1730
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc5404
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096178459
Mezinárodní soutěž mladých hasičů CTIF v Kočevje je za dveřmi Tisk
Čtvrtek, 09 Červen 2011 13:27

V poslední době bylo napsáno více než dost o reprezentaci SH ČMS dorostu v požárním sportu, která vyrazí 24. června do Petrohradu na II. Mistrovství světa. Nelze však zapomínat, že světovou hasičskou sportovní scénu v letošním roce čeká i další vrcholné klání a to 17. Mezinárodní soutěž mladých hasičů v disciplínách CTIF ve slovinském Kočevje. Českou republiku budou reprezentovat dívky z Pískové Lhoty, chlapci z Chlumce nad Cidlinou a smíšené družstvo z Poniklé.

Písková Lhota

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

Reprezentační příprava probíhá celoročně v rámci domácí přípravy jednotlivých družstev. Společně se mladí reprezentanti sešli v termínu 26. – 29. 5. 2011 v Ostravě – Porubě, kde absolvovali své před závěrečné soustředění. Pilovali se obě disciplíny, požární útok i štafeta,  zkoušeli se různé typy džberových stříkaček i reprezentační oblečení. Nejvíce byli potrápeni právě „pumpaři“, kde zejména u děvčat sedí terminologie, že toho někdy měli doslova „plné tenisky“ do puntíku.

Chlumec nad Cidlinou

Skvělý kolektiv absolvoval soustředění ve velké pohodě a všichni už se těší za slovinským sluníčkem, kam vyrazí 17. července letošního roku. Mladé reprezentanty čeká ještě secvičení programu, kterým se budou reprezentovat při vystoupení národů, což sice nemá s olympijskou sportovní tématikou moc společného, ale je to v rámci každé mládežnické olympiády velmi žádané společenské a prestižní zpestření akce.

Poniklá

Do Kočevje pojede Česká republika nejen předat pomyslnou štafetu pořadatelství této světové akce, ale i Vettoriho trofej, která je od ostravské mezinárodní soutěže v držení chlumeckých mladých hasičů. Pevně věříme, že ten krásný globus zase přivezeme do Čech zpět.

 
Banner

plakat chp-2017