Domů » Archiv » MISS hasička ČR 2012 » Miss Hasička České republiky 2011 už zná své semifinalistky
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes316
mod_vvisit_counterVčera265
mod_vvisit_counterTento týden581
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc6580
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096179635

Archiv

Praha, 14. května 2011

 

Druhý ročník soutěže Miss Hasička České republiky již zná jména svých letošních dvaceti semifinalistek. Na sobotním konkurzu, který se konal od časných ranních hodin v pražském paláci Aventyn, je vybrala odborná porota v čele s  Lubošem Bojanovským, organizátorem této netradiční soutěže. Vybrané slečny a dámy se tak od 1. června budou moci utkat o Vaši přízeň na stránkách www.misshasicka.cz, kde bude až do 31. srpna probíhat veřejné hlasování prostřednictvím SMS zpráv. Dvanáct nejúspěšnějších „hasiček“ pak na základě sympatií svých fanklubů postoupí do velkého soutěžního finále, které se uskuteční 15. října 2011 v Top hotelu Praha.

 

Během sobotního rána dorazilo do pražského paláce Aventyn celkem třicet čtyři dívek z celé České republiky, které postoupily do užšího castingového kola na základě zaslané přihlášky a následného neveřejného výběru, jenž se uskutečnil na konci dubna. Nejvíce zúčastněných slečen vyslali do soutěže hasičské sbory zejména z moravskoslezského, pardubického a českobudějovického kraje.

Na odvážné dívky čekala během konkurzu promenáda v plavkách a pohovor s porotou, který prověřil jejich pohotovost, důvtip a smysl pro humor. Nechyběly ani dotazy týkající se přímo hasičské problematiky a hasičského sportu. V závěru pak porota rovnou vyhlásila jména postupujících dvaceti slečen a dam, které se ihned po vyhlášení výsledků odebraly do uměleckého fotoateliéru, kde za asistence profesionálního týmu vizážistů a kadeřníků nafotí své první prezentační soutěžní fotografie. A právě na základě těchto fotografií budou moci nejen internetoví fanoušci zasílat svým oblíbeným soutěžícím své hlasy, a to konkrétně prostřednictvím SMS zpráv. Veřejné hlasování bude na stránkách soutěže www.misshasicka.cz spuštěno již od 1. června a poběží celé prázdniny. 31. srpna pak budou známa jména těch dvanácti nejsympatičtějších „hasiček“, které se utkají 15. října ve velkém finále v Top hotelu Praha. Moderátorem finálového galavečera bude Libor Bouček.

Předtím však navštíví Říčany, kde v hotelu Oáza proběhne přípravné soustředění.

 

Podmínkou k účasti v soutěži bylo nejméně roční členství v některé ze zastřešujících hasičských organizací (např. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Česká asociace hasičských důstojníků aj.) a dosažený věk 17 až 30 let aktuální s datem finálového kola.

 

 

Více informací najdete na www.misshasicka.cz.

 

 

 

Organizátorem akce je Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska ve spolupráci s produkční agenturou Interactivity. Soutěž navazuje na tradici předchozích 5. ročníků a v roce 2010 je připravena v novém soutěžním konceptu i produkci.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017