Domů
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes129
mod_vvisit_counterVčera182
mod_vvisit_counterTento týden2619
mod_vvisit_counterMinulý týden3533
mod_vvisit_counterTento měsíc2135
mod_vvisit_counterMinulý měsíc10016
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096185206
Záznam z jednání vedení SH ČMS dne 14.6. 2005, Praha Tisk
Čtvrtek, 18 Prosinec 2008 13:13

Záznam z jednání Vedení SH ČMS konané dne 14. 6. 2005 v Praze

  • Jednání zahájil a řídil Ing. Richter.
    V úvodu Ing. Richter provedl kontrolu usnesení . Bylo konstatováno, že úkoly v přípravě 3. Sjezdu SH ČMS, v přípravě MR mládeže a mezinárodní soutěže ve Varaždinu, jsou plněny dle harmonogramu.
  • Byly projednány a odsouhlaseny tyto závěry:

    Varaždin:

    • Pro všechny účastníky kapesné ve výši 40 EUR , kromě případů kdy prokazatelně hradí kapesné účastníkům vysílající organizace.

    Sjezd:

    • Za vedoucí sjezdových komisí byli doporučeni:
        - Návrhová komise - J. Orság (V. Císařovský)
        - Volební komise - L. Frank (A. Maděra)
        - Mandátová komise - p. Zapletalová (p. Stará)
    • Jmenovky budou barevně odlišeny - delegáti, hosté, pořadatelské zabezpečení
    • Uvádění hostů před zahájením ( města, okresu, kraje) bude zajišťovat místní znalec
    • Nit jednání zpracuje nám. Janeba a zašle do 20.6.2005 Kanceláři
    • Porada vedení se dle potřeby uskuteční 30.6.2005 v 17,00 hod v Praze
    • Uloženo Kanceláři zajistit propagaci a informovanost o Sjezdu v médiích (ve spolupráci s p. Havlíkem)

    Republikové kolo Plamen a dorostu Plzeň:

      Vedení se seznámilo s písemným materiálem - Organizační zabezpečení republikového kola Plamen a dorostu konané ve dnech 7. - 11. července 2005 na FC Viktoria Plzeň a vyslovilo s ním souhlas. Delegace bude upřesněna na III. sjezdu SH ČMS.
  • Předložen písemný materiál k výběru dodavatele stavební části ubytovny v 6. patře HD Praha. Byli obesláni čtyři dodavatelé, nabídky předložili dva dodavatelé. Vedení doporučuje vybrat firmu s nejnižší rozpočtovanou částkou a nejkratší dobou realizace ( náklad 2 867 997 Kč bez DPH, realizace za 100 dnů- fy František Vincenc). Uložilo Kanceláři vyžádat od členů Hospodářské rady e-mailem, případné jiné návrhy.
  • Vedení doporučilo navržené Logo pro mezinárodní soutěž CTIF Ostrava 2009.
  • Různé
    • Vedení vzalo na vědomí, že stávající referentský automobil Škoda Felicia z r.v.1996, je neopravitelný a souhlasilo, aby byl koupen starší kombi automobil pro dopravu materiálu a osob, pro potřebu Kanceláře SH ČMS. Za automobil obdržíme částku cca 88 tis. Kč. Předpokládá se nakoupit automobil Škoda Felicia z r. 2000 za částku 125 tis. Kč.
    • Vedení vzalo na vědomí informaci o dokončení knihy Hasičský dům, a doporučilo odměnu pro autorský kolektiv pod vedením Dr. Havlíka ve výši 50 tis. Kč, z prostředků Fire Edit.
    • Na jarním shromáždění byla vznesena připomínka Ing. Maděry k řešení protestů na MR PS v 2004 v Sušici. Vedení doporučuje, aby VV uložil vedoucímu Ústřední odborné rady velitelů s předstihem řešit připomínku tak, aby se předešlo problémům, které mohou nastat při vstupní kontrole. Zároveň doporučuje novému VV se touto otázkou zabývat. Řešit i oddělení rady velitelů od rozhodčích. Dále byla vznesena připomínka k aktivitě a zaměření ÚOR Prevence. Doporučeno novému VV, aby se touto otázkou zabýval.
    • Starosta seznámil Vedení s dopisem JUDr. Mathé, určeného pro HVP a SH ČMS daného na vědomí. Týkal se zejména postupu při snížení základního kapitálu HVP a.s. o 43,2 mil Kč v důsledku ztráty utrpěné krachem Moravia banky. Uložilo ing. Richtrovi projednat z titulu mpř. DR HVP a.s. tuto záležitost s představenstvem HVP a.s.
    • Vyhodnocení ústředního kola PO očima dětí dne 24.6.2005 se zúčastní Ing. Richter a J. Aulický.
    • Na základě žádosti Ing. Kubeše se Vedení a zvláště nám. Netík pokusí zajistit využití táborové základny v Bílých Poličanech (vybudované poblíž staré kotelny v areálu HVP) po Táboru mladých hasičů OSH Trutnov.

Zapsal: Jirota

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017