Domů » Archiv » MISS hasička ČR 2012 » Soutěž Miss Hasička uzavírá přihlášky
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes33
mod_vvisit_counterVčera827
mod_vvisit_counterTento týden2082
mod_vvisit_counterMinulý týden2325
mod_vvisit_counterTento měsíc8081
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096181136

Archiv

 

„Zájem dívek o naši soutěž nás pochopitelně velmi těší a jen potvrzuje správnost cesty, kterou jsme se loni vydali,“ říká Luboš Bojanovský, organizátor soutěže Miss Hasička Česká republika. „Hasičky vzaly soutěž za svou a dokonce jsme z různých Sdružení dobrovolných hasičů zaznamenali vzrůst zájmu ze strany žen o členství. Možná v tom bude hrát roli i fakt, že mají doma muže, kteří mají rádi partnerky v uniformě,“ směje se Bojanovský.

Uzavírka přihlášek do druhého ročníku probíhající na www.misshasicka.cz trvá do 29. dubna. Dobrovolné hasičky, které se ještě nestihly přihlásit, tak stále mají šanci.

Podmínkou k účasti je nejméně roční členství v některé ze zastřešujících hasičských organizací (např. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Česká asociace hasičských důstojníků aj.) a dosažený věk 17 až 30 let aktuální s datem finálového kola.

Veřejné hlasování o 12 finálových míst proběhne během prázdninových měsíců. Finálový galavečer s účastí řady hvězd českého showbyznysu se pak uskuteční v Praze v polovině října.

Více informací najdete na www.misshasicka.cz.

Organizátorem akce je Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska ve spolupráci s produkční agenturou Interactivity. Soutěž navazuje na tradici předchozích 5. ročníků a v roce 2011 je připravena v novém soutěžním konceptu i produkci.

 

plakat chp-2017