Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Kontakt

SH ČMS

Římská 2135/45

121 07 Praha 2


Telefon: 222 119 501
Fax: 222 119 507
Email: kancelar@dh.cz

IČ: 00442739

DIČ: CZ00442739

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes121
mod_vvisit_counterVčera294
mod_vvisit_counterTento týden415
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc4089
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096177144
Záznam z 8.3.2011 Tisk
Pondělí, 11 Duben 2011 10:17

Záznam z řádného jednání Vedení SH ČMS konaného dne 8. 3. 2011 v Praze

 

Přítomni:  starosta SH ČMS Ing. Karel Richter, náměstkové starosty SH ČMS Ing. Monika Němečková, Doc. Ing. Václav Liška, Ing. Jan Karger, Lubomír Janeba, Ing. Jaroslav Salivar, předseda ÚKRR PhDr. Josef Juráň, poradce starosty Ing. Ivan Jirota,  ředitel Kanceláře   SH ČMS     Ing. Jan Aulický.

Přizván: Josef Nitra vedoucí úseku správy majetku a tiskový  mluvčí SH ČMS

Omluven: Ing. Markéta Stržínková

 

Jednání Vedení SH ČMS byl rozděleno na dvě samostatné jednání. V prvním půlce proběhlo jednání Vedení SH ČMS společně s jednáním vedení GŘ HZS ČR, které vedl gen.mjr. Ing. Miroslav Štěpán a v druhé půlce samostatné jednání vedení SH ČMS.

 

První část jednání probíhala dle programu GŘ HZS:

 

Šlo již o třetí výroční setkání vedení Hasičského záchranného sboru České republiky v čele s genmjr. Miroslavem Štěpánem a představitelů Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska pod vedením ing. Karla Richtra a náměstka starosty SH ČMS Ing. Jaroslav Salivara, náměstka ministra vnitra. Jednání vyhodnotilo minulý rok na úseku operačního řízení a jednotek požární ochrany. Projednalo současné záměry v oblasti akceschopnosti jednotek SDH obcí, požární prevenci a v preventivně výchovné činnosti. Obě strany se shodly na potřebě rozvoje představeného systému podílu jednotek SDH obcí na úkolech v ochraně obyvatelstva a dohodly se na podpoře tohoto záměru za strany SHČMS. Diskutovány byly palčivé okruhy, např. v uvolňování členů jednotek SDH obcí k odborné přípravě a zásahům, nemocenském zajištění členů jednotek SDH obcí.

Text: plk. Dr. Ing. Zdeněk Hanuška, ředitel odboru IZS a výkonu služby MV-GŘ HZS ČR.

 

Druhá část jednání probíhala dle schváleného programu samostatně:

1) Zahájení

Zahájil starosta Ing. Richter, přednesl přítomným program a požádal o připomínky a náměty. Vedení program schválilo.

 

2) Příprava jednání VV SH ČMS

Starosta předložil Vedení pozvánku na jednání VV SH ČMS. Pozvánky se budou rozesílat dne 9. 3. 2011. VV se bude konat dle plánu práce v Přibyslavi společně se starosty KSDH dne 24. 3. 2011

●  v pozvánce na jednání VV SH ČMS nejsou v programu žádné mimořádné body.

K bodům  2, 3 a 6 jsou vypracovány písemné zprávy a k ostatním bodům budou

informace ústní.

 

■  Vedení SH ČMS pozvánku schválilo

3) Kontrola plnění usnesení

- Ing. Richter zhodnotil kontrolu plnění usnesení, kde konstatoval, že usnesení se daří plnit.

 

■  Vedení k tomuto materiálu nemělo žádné další připomínky

 

4) Výroční zpráva SH ČMS za rok 2010

-  Ing. Aulický -  oznámil, že letošní rok je v tomto dosti specifický. Některá hlášení se dají již stáhnout z programu evidence a některá chodí ještě papírově. Ale i tak je morálka OSH v plnění tohoto každoročního úkolu dobrá a v současné době nám schází pouze 12 OSH.

 

■  Vedení navrhlo napsat OSH, které nedodaly hlášení aby tak neprodleně udělaly.

 

5) Příprava MČR Plamen a dorost, MČR v PS , MČR v klasických disciplínách

- Ing. Aulický – informoval, že MČR v PS  se připravuje v režii nové ÚORHS a GŘ HZS společně s HZS MK na dny 19. – 21. 8. 2011. Jsou nastaveny podmínky účasti jednotlivců na věž a 100m překážek a podmínky účasti družstev ČHJ a MHJ. Pracuje se na propozicích soutěže a již šla výzva pro rozhodčí a dobrovolníky. Finanční rozpočet zatím nedokážeme vyčíslit jelikož se domlouváme na ubytování rozhodčích a ostatních účastníků v zařízeních GŘ HZS a ještě jsme nevyčíslili podíly HZS a SH ČMS. Určitě ovšem bude MČR podstatně levnější než v loňském roce. MČR v klasických disciplínách se připravuje ve stejném duchu jako v loňském roce. MČR proběhne dle vyhlášení hasičských soutěží 24. 9. 2011 asi v Trutnově.

- Ing. Němečková – informovala o OZ MČR Plamen a dorostu v Ostravě, přípravě reprezentačního týmu dorostu na MS v Petrohradu a reprezentačních týmů SDH Chlumec nad Cidlinou, Písková Lhota a Poniklá na mezinárodní soutěž CTIF do Kočevje. Předložila rozpočty všech tří akcí, které byly schváleny.

6) Informace členů vedení – různé

Jednání Vedení ukončil starosta Ing. Karel Richter, který poděkoval všem za vstřícné jednání a popřál šťastnou cestu domů.

 

Zapsal dne 8. 3. 2011  Ing. Jan Aulický

 

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017