Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Kontakt

SH ČMS

Římská 2135/45

121 07 Praha 2


Telefon: 222 119 501
Fax: 222 119 507
Email: kancelar@dh.cz

IČ: 00442739

DIČ: CZ00442739

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes80
mod_vvisit_counterVčera236
mod_vvisit_counterTento týden2388
mod_vvisit_counterMinulý týden3533
mod_vvisit_counterTento měsíc1904
mod_vvisit_counterMinulý měsíc10016
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096184975
Zápis z 21.10.2010 Tisk
Úterý, 16 Listopad 2010 09:13

Záznam z 2. jednání Ústřední kontrolní a revizní rady SH ČMS (po IV. Sjezdu SH ČMS) , které se konalo dne 21. 10. 2010  v Přibyslavi

Přítomni:  PhDr. Juráň – předseda ÚKRR,  J. Kumpán-místopředseda ÚKRR,  Ing. Barcuch, A. Vovsík,  J. Novotný,  M. Bělohlávek, D. Bittnerová,  Ing. Dvořák, V. Štefl,  J. Bejlek,  J. Jemelka, L. Richtár, J. Říha,  F.Malý
Nepřítomen: 0

za Kancelář SH ČMS: I. Jirota

Jednání bylo svoláno jako řádné . Pozvánka obsahovala tento program:

1. Zahájení, volba zapisovatele a ověřovatele zápisu, projednání a schválení programu jednání,
2. Kontrola úkolů z předchozích jednání ÚKRR,
3. Informace k materiálům určených pro podzimní Shromáždění starostů,
4. Vyhodnocení kontrolní akce - Sjezd 2010 a informace k probíhajícím a plánovaným kontrolním akcím,
5. Projednání a schválení plánu práce na rok 2011.
6. Školení členů ÚKRR – MP  ÚKRR č.1/2006, stanovy, organizační řád
7. Různé (rozprava, poznatky členů ÚKRR).

K jednotlivým bodům bylo konstatováno a přijato:


1.  Zahájení, volba zapisovatele a ověřovatele zápisu, schválení programu jednání
Jednání zahájil a řídil předseda  ÚKRR  PhDr. Juráň, přivítal přítomné členy ÚKRR a seznámil je s programem jednání (dle pozvánky). Program jednání byl schválen všemi přítomnými. Zapisovatelem byl zvolen  Ivan  Jirota, ověřovatelem Jan Kumpán.


2. Kontrola úkolů z předchozích jednání ÚKRR

2.1. Odvolání p. Petra Beránka staršího a mladšího proti rozhodnutí výboru SDH Prusínovice o jejich vyloučení .  Šetřením byl pověřen Josef Jemelka a Jaroslav Bejlek. ÚKRR konstatovala, že vyloučení nebylo v rozporu se stanovami SH ČMS. Dopisy předsedy ÚKRR byly zaslány pánům Beránkům, starostovi SDH Prusínovice a OSH Kroměříž. Úkol 2/2010 splněn.
2.2. Stížnost Hany Varadyové – SDH Ovčáry - okr. Kolín proti jejímu vyloučení, šetřením pověřeni Ing. Barcuch, A.Vovsík. Stížnost  byla paní Varadyovou písemně stažena. ÚKRR se touto kauzou nebude zabývat.

3. Informace k materiálům určených pro podzimní Shromáždění starostů
Informaci a vysvětlení k materiálům Plnění rozpočtu za rok 2010, Návrh rozpočtu na rok 2011 a Stav pohledávek mezi OSH a SH ČMS, podal Ing. Jirota. Materiály byly zaslány písemně.

4. Vyhodnocení kontrolní akce - Sjezd 2010 a informace k probíhajícím a plánovaným kontrolním akcím.
4.1    Kontrola nákladů na IV. Sjezd SH ČMS
Kontrolu nákladů uskutečnili p. Juráň a Kumpán. Z kontroly byl pořízen zápis, se kterým byli přítomní členové ÚKRR seznámeni. Závady nebyly zjištěny. Zápis je uložen u předsedy ÚKRR a na SH ČMS.

4.2. Kontrola nákladů vynaložených na Mistrovství republiky mládeže v Litomyšli
Kontrolou pověřeni Ing. Dvořák a Ing. Barcuch. Kontrola se uskutečnila dne 7. 10.2010. Byly zjištěny drobné nedostatky (chybějící podpisy,  ). Na jednání ÚKRR byla předložena písemná zpráva Kanceláře SH ČMS s tím, že všechny nedostatky byly odstraněny. Zápis je uložen u předsedy ÚKRR a v Kanceláři SH ČMS.

5.  Projednání a schválení plánu práce na rok 2011.

Návrh plánu práce předán písemně. Po diskusi byl plán práce upraven a schválen.

Usnesení 3/2010 (IV.)
ÚKRR schvaluje plán práce na rok 2011.

6. Školení členů ÚKRR – MP  ÚKRR č.1/2006, stanovy, organizační řád

Seznámení s Metodickým pokynem  č. 1/2006 – Provádění kontrolní a revizní činnosti organizačních jednotek kontrolními a revizními orgány SH ČMS přednesl Ing. Barcuch. Seznámení s přípravou novely Občanského zákoníku a plánovaným zrušením zákona o sdružování občanů (83/1990) přednesl ředitel Kanceláře SH ČMS Ing. Aulický.  P. Aulický uvedl, že pro funkcionáře se plánuje školení v roce 2011, které je určeno i pro členy ÚKRR. Členové ÚKRR budou na toto školení upozorněni.                                     Zajistí I.Jirota

Z diskuse vyplynulo, že je potřeba na www.dh.cz lépe umístit MP č.1/2006 a doplnit přílohy odkazem na Stanovy a organizační řád SH ČMS. Dále je třeba vyvěsit MP pro řešení stížností.
Zajistí: I.Jirota do 30.11.2010


7. Různé (rozprava, poznatky členů ÚKRR).

Připomenutí z  předchozího jednání ÚKRR:
7.1) Do plánu kontrolních akcí byla zařazena účast v inventarizačních komisích majetku a závazků SH ČMS Praha, CHH Přibyslav, ÚHŠ Bílé Poličany a ÚHŠ Jánské Koupele. Do jednotlivých inventarizačních komisí byli schváleni (nebylo hlasováno):

SH ČMS  Praha  Antonín Vovsík
CHH Přibyslav  Ing. Josef Dvořák, Vladislav Štefl
ÚHŠ Bílé Poličany  Dagmar Bittnerová
ÚHŠ Jánské Koupele  Ladislav Richtár

Inventarizace majetku spravovaného uvedenými subjekty bude řešena Příkazem starosty SH ČMS (1/2010) . Termín účasti členů ÚKRR projednají delegovaní členové ÚKRR s řediteli příslušných organizačních jednotek a  vedoucími jednotlivých inventarizačních komisí.


7.2)  VV odsouhlasil možnost úhrady telefonního paušálu Volejte s hasiči pro členy ÚKRR. Zájemci se přihlásí písemně (mailem) kanceláři SH ČMS do 30.11.2010 s uvedením zda požaduje převést stávající číslo nebo přidělit číslo nové.

7.3) Členové ÚKRR zašlou Kanceláři SH ČMS čísla občanských průkazů a průkazek člena SH ČMS za účelem vystavení průkazky.


Předseda ÚKRR poděkoval přítomným členům ÚKRR za aktivní přístup k projednávaným otázkám a požádal, aby se přihlásili zájemci na skrutátory pro zítřejší SS . Jako skrutátoři byli vybráni Josef Jemelka, Josef Malý, Ing. Josef Dvořák a Ing. Karel Barcuch.

 

 

Zapsal: Ing. Jirota     Ověřil: Jan Kumpán v.r.

 

 

 


Přílohy:  Plán práce ÚKRR na rok 2011

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

 

plakat chp-2017