Domů » Soutěže » Dospělí » Klasické disciplíny CTIF » O soutěž CTIF byl zájem
 

Najdete nás na Facebooku

FB-f-Logo  blue 144

Vzdělávání členů SH ČMS

 

LogoSHCMS-Akademik3

Hasičské čtení

HCproklik

Pivo REBEL - akce pro SDH

REBEL

toi-toi

toitoi

ALERION

alerion

Recyklujte s hasiči

www.RSH podzim

Gazza sport

gaza 1

Nadace ADRA

horizontalni logo adra barevne

Volejte s hasiči a UŠETŘÍTE

RSS

feed image

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes454
mod_vvisit_counterVčera396
mod_vvisit_counterTento týden1930
mod_vvisit_counterMinulý týden2082
mod_vvisit_counterTento měsíc5604
mod_vvisit_counterMinulý měsíc7244
mod_vvisit_counterOd 25.9.20096178659
O soutěž CTIF byl zájem Tisk
Úterý, 28 Září 2010 11:18

Dne 25. září 2010 se poprvé v České republice uskutečnilo Mistrovství ČR družstev v klasických disciplínách CTIF. Na hřiště ve Dvoře Králové nad Labem přijelo bojovat o mistrovský titul 13 družstev mužů i žen sborů dobrovolných hasičů z České republiky a jedno družstvo profesionálních hasičů. Své výkony s nimi přijeli porovnat také hasičská družstva  z Německa, Maďarska, Slovinska a Polska.

Samozřejmě, tam jsou četné věci musíte mít na paměti o léčivých přípravcích. Můžete si koupit drogy z pohodlí své kanceláře. Co mohou zákazníci nakupovat na webu? Za posledních deset let se sortiment můžete získat na webu je skutečně široká. Některé léky se obvykle používají k léčbě různými typy bakteriálních infekcí, jako je zápal plic a infekcí hrdla. Rozhodně to není všechno. Už jste někdy slyšeli o co koupit Genericky Cialis? Je to účinná látka Sildenafil.

Absolutními vítězi celého Mistrovství ČR v klasických disciplínách v CTIF se stalo družstvo profesionálních hasičů Královéhradeckého kraje, které sice ve své kategorii nemělo soupeře, ale bodovým ohodnocením předstihlo všechny ostatní týmy. Profesionální hasiči dosáhli v požárním útoku času 39,80 s a ve druhé disciplíně štafetovém běhu s překážkami dosáhli výsledného času 56,47 s. Bez jediného zaváhání tak dosáhli bodového součtu 403,73 a stali se absolutními vítězi.
V kategorii dobrovolných hasičů bez započtení věkového handicapu se rozpoutal boj zejména mezi vVlčnovem a Zibohlavy. Zatím co Vlčnov byl lepší v útoku, muži ze Zibohlav byli malinko rychlejší ve štafetách. Součet však byl o 0,58 s lepší pro Zibohlavy. Třetí skončili muži z Chlumce nad Cidlinou. V kategorii žen bez započtení věkových rozdílů proběhl obdobný souboj mezi Pískovou Lhotou a Velkým Meziříčím. Z vítězství se nakonec radovala děvčata z Meziříčí. Třetí příčku obsadily dívky z Vlčkova. V kategorii žen se započtením věku zvítězily velmi zkušené ženy z Frýdku Místku, mezi nimiž nebyla žádná žena mladší 30 let. Ze zahraničních družstev žen si nejlépe vedly hasičky ze Slovinska s 385,84 body, na druhém místě se umístilo družstvo žen z Polska, které mělo o 0,13 bodů méně.

 

plakat chp-2017